De gestroomlijnde Scandinavische Skagen sieraden

Het merk Skagen kunnen we het beste omschrijven als een horloge- en sieradenmerk dat Deens design in de praktijk brengt. De Skagen kettingen, armbanden en ringen zijn gestroomlijnd en minimalistisch, iets wat typisch Scandinavisch is. Skagen is dan ook vernoemd naar het Deense vissersplaatsje Skagen, dé plek waar de Noordzee en de Baltische Zee elkaar ontmoeten. Wij van Sieradenloods zijn van origine gewoon Nederlands, maar wel fan van de Skagen sieraden. En we leggen u graag uit waarom.

Set samenstellen met Skagen armbanden en ringen

De Skagen armbanden en ringen zijn zeker de moeite waard om te bekijken. Het leuke is dat de Skagen ringen en armbanden perfect bij de kettingen passen, waardoor u een bijpassende set kunt samenstellen. Desalniettemin zijn de verschillende colliers van Skagen ook met de andere ringen en armbanden te dragen, want de stijl van dit sieradenmerk is zeer eenduidig.

Details van Skagen kettingen

Voor elke Skagen ketting is wel iets te zeggen. Waar de ene ketting namelijk een strakke look heeft, hebben andere kettingen juist iets meer glam en finesse. Denk hierbij aan het gebruik van een steen of van parels. Daarbij doet Skagen ook niet aan rechttoe rechtaan vormen. In elke steen of hanger zit wel een iets andere vorm, waardoor het geheel een heel eigen design krijgt.

Skagen armbanden online bestellen

Bestelt u een van deze sieraden online, dan is de verzending vanaf €50,- geheel gratis. U kunt tevens profiteren van onze gratis inpakservice. Sieradenloods is naast online ook offline te bezoeken. U vindt onze fysieke winkel aan de Oudestraat 63 in Kampen. Wanneer u een specifiek sieraad in onze winkel wilt bekijken kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via 038 – 33 33 632 of per e-mail via klantenservice@sieradenloods.nl.

Sieradenloods

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *