Het merk Herschel timmert de laatste tijd flink aan de weg in de tassenbranche. Maar wat weten we eigenlijk van dit nieuwe merk? In dit blog doen we een voorstelrondje.

Geschiedenis van Herschel

In de jaren rond 1900 verhuisden Peter Cormack en zijn vrouw Annie van Wick, Schotland naar Canada en vestigde zich op een boerderij in de heuvels van de stad Herschel. Dit kleine stadje telde ongeveer 30 inwoners. Een eeuw later startten de twee broers Lyndon en Jamie Cormack met het maken van de Herschel rugzak. De twee broers zijn de achterkleinkinderen van Peter en Annie. De Herschel rugzak blijkt een groot succes. Het ontwerp van de rugzakken van Herschel is geïnspireerd op de Bergsport. Het merk Herschel werd eerst alleen verkocht in Canada, maar inmiddels is het merk ook buiten de landsgrenzen actief en zijn de tassen van Herschel overal ter wereld te vinden. Het hoofdkantoor is nog wel gevestigd in Canada, in Vancouver.

Materiaal van de tassen van Herschel.

Herschel werkt met vernieuwende, stevige materialen die die door weinig andere merken worden gebruikt. Dat maakt een Herschel tas uniek. Neem bijvoorbeeld een stoere rugzak in combinatie met stevige, robuuste retro-details van imitatieleer. Maar Herschel heeft ook tassen met een meer zakelijke uitstraling. Bijvoorbeeld een praktische laptoptas voor over de schouder. En dat alles voor een zeer goede prijs en kwaliteit. Door gebruik te maken van innovatieve materialen gaat Herschel met de tijd mee maar weet het tegelijkertijd vroegere looks mee te nemen in de designs.

Wij hopen dat we je een beetje geholpen hebben om het merk Herschel iets beter te leren kennen. Misschien wil je nu wel zo’n mooie Herschel tas kopen.Als je al in het bezit bent van een mooie Herschel tas dan hebben wij nog een aantal handige tips.

Hoe maak ik mijn Herschel tas schoon?

Een tas van Herschel kan je beter niet in de wasmachine doen. Wij raden aan om je Herschel tas met de hand te wassen. Na het wassen moet je de tas ongeveer een dag laten drogen.

Waar kan ik Herschel tassen vinden in mijn buurt?

Van Beek Lederwaren is een van de officiële Herschel resellers in Nederland. Kom langs in een van de vestigingen of bestel online via www.vanbeeklederwaren.nl

Even voorstellen: Herschel

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *