Een diamond painting kopen en maken is jouw grootste hobby en je hebt er al een stuk of vijf in jouw huis hangen. Je hebt al veel complimenten over jouw creaties gekregen van familie en vrienden. Tijd dus om een ander blij te maken met jouw unieke talent! In dit artikel delen we vijf levensmomenten waarvoor jij een diamond painting cadeau kunt geven.

1. Na de geboorte van een kind

Een knuffel als kraamcadeau geven is ondertussen niet meer bijzonder, dus waarom niet ‘out of the box’ denken en een diamond painting kopen voor de nieuwbakken ouders? Zodra de kleine geboren is, kun jij de eerste foto van hem of haar als diamond painting kopen en op prachtige wijze vereeuwigen. Met dit kraamcadeau steel je gegarandeerd de show!

2. Als trouwcadeau voor het bruidstel

Vaak vragen stellen die gaan trouwen om geld, maar dit is natuurlijk niet zo leuk om te geven. Voor jou is dit geen probleem, want je weet al precies wat je samen met het geld gaat geven: een diamond painting! Pak de meest mooie foto van het stel en maak er een persoonlijk kunstwerk van. Verwerk de centen vervolgens op een creatieve wijze in de fotolijst en het bruidstel zal jouw cadeau voor altijd onthouden. Een diamond painting kopen en maken is een origineel idee wat betreft trouwcadeau’s.

3. Bij een verhuizing of housewarming

Wanneer een van jouw familieleden of vrienden gaat verhuizen, kun je bijna geen beter cadeau verzinnen dan een diamond painting! Er bestaat een grote kans dat het nieuwe huis muurdecoraties nodig heeft en dan komt een diamond painting goed van pas. Je kunt bijvoorbeeld een diamond painting kopen met een foto van hun nieuwe huis. Ze zullen er zeker blij mee zijn!

4. Voor een ronde verjaardag

Op ronde verjaardagen zoals de 50e, 60e of 70e is het bijzonder mooi om een diamond painting te krijgen. Maak de jarige blij en ga een diamond painting kopen van een uniek moment uit zijn of haar leven. Het is een persoonlijk en memorabel cadeau om te geven en te krijgen. Bij diamondpaintingwinkel.nl kun je een diamond painting kopen en personaliseren door jouw eigen foto te gebruiken.

5. Als afstudeercadeau

Het heeft de afstudeerder veel moeite gekost om zijn of haar diploma te behalen. Je kunt hem of haar jouw waardering laten zien en een diamond painting kopen en maken voor ze. Kies bijvoorbeeld een foto van de afstudeerder die je mooi vindt of maak een diamond painting van een quote die van toepassing is. De geslaagde zal dit cadeau nooit vergeten!

Jouw passie voor diamond paintings houdt nooit op!

Zoals je kunt zien, zijn er genoeg mogelijkheden om jouw hobby uit te kunnen oefenen. Als je thuis geen plek meer hebt voor diamond paintings, kun je er altijd een ander blij mee maken. Ga dus een diamond painting kopen en maak een bijzonder cadeau voor jouw familie of vrienden! Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Neem eens een kijkje op Diamondpaintingwinkel.com voor meer info.

Voor deze vijf levensmomenten kun je een diamond painting kopen!

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *